Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Оляченко, Т. Ю. | |
dc.contributor.author | Щерба, Л. В. | |
dc.contributor.author | Челябієва, В. М. | |
dc.date.accessioned | 2021-07-01T08:14:06Z | |
dc.date.available | 2021-07-01T08:14:06Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22806 | |
dc.description | Оляченко, Т. Ю. Технологія отримання кефіру з використанням мікрофлори житньої закваски / Т. Ю. Оляченко, Л. В. Щерба ; наук. керівник В. М. Челябієва // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 358-361. | en_US |
dc.description.abstract | Метою роботи є дослідження технології отримання кефіру з використанням мікрофлори житньої закваски. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.subject | технологія отримання кефіру | en_US |
dc.subject | кефір | en_US |
dc.subject | мікрофлора | en_US |
dc.subject | житня закваска | en_US |
dc.title | Технологія отримання кефіру з використанням мікрофлори житньої закваски | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |