IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Технологія отримання кефіру з використанням мікрофлори житньої закваски

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Оляченко, Т. Ю.
dc.contributor.author Щерба, Л. В.
dc.contributor.author Челябієва, В. М.
dc.date.accessioned 2021-07-01T08:14:06Z
dc.date.available 2021-07-01T08:14:06Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/22806
dc.description Оляченко, Т. Ю. Технологія отримання кефіру з використанням мікрофлори житньої закваски / Т. Ю. Оляченко, Л. В. Щерба ; наук. керівник В. М. Челябієва // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 358-361. en_US
dc.description.abstract Метою роботи є дослідження технології отримання кефіру з використанням мікрофлори житньої закваски. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" en_US
dc.subject технологія отримання кефіру en_US
dc.subject кефір en_US
dc.subject мікрофлора en_US
dc.subject житня закваска en_US
dc.title Технологія отримання кефіру з використанням мікрофлори житньої закваски en_US
dc.type Working Paper en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу