dc.contributor.author |
Сорокіна, Д. С.
|
|
dc.contributor.author |
Яремчук-Новіков, М. А.
|
|
dc.contributor.author |
Челябієва, В. М.
|
|
dc.date.accessioned |
2021-07-02T06:45:10Z |
|
dc.date.available |
2021-07-02T06:45:10Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22826 |
|
dc.description |
Сорокіна, Д. С. Виробництво хліба з використанням хмелевої закваски / Д. С. Сорокіна, М. А. Яремчук-Новіков ; наук. керівник В. М. Челябієва // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 365-367. |
en_US |
dc.description.abstract |
Метою дослідження: розробка технології виготовлення хмелевої закваски та приготування
пшенично- житнього хліба, дослідження його органолептичних показників. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
en_US |
dc.subject |
виробництво хліба |
en_US |
dc.subject |
хмелева закваска |
en_US |
dc.subject |
продукти харчування |
en_US |
dc.title |
Виробництво хліба з використанням хмелевої закваски |
en_US |
dc.type |
Working Paper |
en_US |