Abstract:
Випускна кваліфікаційна робота на тему: «Розробка технології хліба пшеничного, збагаченого порошком капусти» складається з 5 розділів. Випускна робота присвячена розробці технології хліба пшеничного, збагаченого порошком капусти. В дипломному проекті представлені огляд літератури по заданій темі, характеристика сировини та методи дослідження напівфабрикатів та готових виробів, експериментальна науково-дослідна частина в якій представлені результати дослідів, технологічні розрахунки продуктивності провідного обладнання та виробничих рецептур. Результати проведеної роботи показав позитивний вплив додавання рослинної сировини на органолептичні та фізико-хімічні властивості хліба.
Description:
Кулініч, О. М. Розробка технології хліба пшеничного, збагаченого порошком ряду видів капусти : випускна кваліфікаційна робота : 181 "181 "Харчові технології " / О. М. Кулініч ; керівник роботи Ж. В. Замай ; НУ "Ченігівська політехніка, кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2020. – 71 с.