IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University
Search
Login
українська
English
ISSN 2415-363X
IRChNUT Home
→
ПРАЦІ НАУКОВЦІВ НУ «Чернігівська політехніка»
→
Замай Жанна Василівна
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 6 out of a total of 6 results for community: Замай Жанна Василівна.
(0.002 seconds)
Now showing items 1-6 of 6
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Харчові технології : методичні вказівки до виконання кваліфікаційних робіт для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 "Харчові технології"
Цибуля, С. Д.
;
Хребтань, О. Б.
;
Замай, Ж. В.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Костенко, І. А.
(
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
,
2021
)
Фортифікація пшеничного хліба інноваційними інгредієнтами рослин- ного походження
Замай, Ж. В.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Волкова, Р. М.
;
Хребтань, О. Б.
;
Цибуля, С. Д.
(
НУ «Чернігівська політехніка»
,
2021
)
Технологія бродильних виробництв : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою "Харчові технології та інженерія" (освітній ступінь бакалавр) всіх форм навчання
Замай, Ж. В.
;
Гуменюк, О. Л.
(
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
,
2022
)
Хімія в харчових технологіях. Модуль 4 "Органічна хімія" : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою "Харчові технології та інженерія" (освітній ступінь бакалавр) всіх форм навчання
Замай, Ж. В.
;
Гуменюк, О. Л.
(
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
,
2022
)
Наскрізна програма практики : методичні вказівкиля здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології галузі знань 18 Виробництво та технології освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» всіх форм навчання /
Хребтань, О. Б.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Замай, Ж. В.
;
Волкова, Р. М.
(
Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка»
,
2022
)
Аналіз ефективності застосування ферментних препаратів та вимоги щодо їх безпечності в крафтовому виробництві пива
Замай, Ж. В.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Хребтань, О. Б.
;
Пономаренко, С. І.
;
Іваненко, К. М.
(
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
,
2022
)
Now showing items 1-6 of 6
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Links
National University "Chernihiv Polytechnic"
Scientific Library of the National University "Chernihiv Polytechnic"
All of IRChNUT
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Community
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
User Registration
Discover
Author
Гуменюк, О. Л. (6)
Замай, Ж. В. (6)
Хребтань, О. Б. (4)
Волкова, Р. М. (2)
Цибуля, С. Д. (2)
Костенко, І. А. (1)
Пономаренко, С. І. (1)
Іваненко, К. М. (1)
Subject
broccoli and cauliflower powder (1)
fortification (1)
lemon zest (1)
recipe (1)
wheat bread (1)
безпечність (1)
екстрактивність дробини (1)
колоїдна стійкість (1)
крафтове виробництво (1)
пивоваріння (1)
... View More
Date Issued
2022 (4)
2021 (2)