IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University
Search
Login
українська
English
ISSN 2415-363X
IRChNUT Home
→
ПРАЦІ НАУКОВЦІВ НУ «Чернігівська політехніка»
→
Замай Жанна Василівна
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 7 out of a total of 7 results for community: Замай Жанна Василівна.
(0.002 seconds)
Now showing items 1-7 of 7
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Дослідження впливу порошку із насіння гарбуза на фізико-хімічні та органолептичні показники якості пшеничного хліба
Яцко, Ю. С.
;
Замай, Ж. В.
(
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
,
2020
)
Дослідження можливості доочищення стічних вод молокопереробних заводів за допомогою біопрепаратів
Замай, Ж. В.
;
Дзюба, В. А.
;
Буяльська, Н. П.
(
НУ «Чернігівська політехніка»
,
2020
)
Хімія навколишнього середовища. Частина 1. Загальна хімія
Замай, Ж. В.
;
Ткаченко, С. В.
(
Чернігів : ЧНТУ
,
2020
)
Комплексна переробка сировини у виробництві хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія»
Замай, Ж. В.
(
Чернігів : ЧНТУ
,
2020
)
Можливість використання порошку із броколі та цвітної капусти в технології пшеничного хліба
Кулініч, О. М.
;
Замай, Ж. В.
(
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
,
2020
)
Технологія молока та молочних продуктів : методичні вказівки до лабораторного курсу та самостійної роботи здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» заочної форм навчання
Замай, Ж. В.
(
Чернігів: НУЧП
,
2020
)
Комплексна переробка сировини у виробництві хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"
Замай, Ж. В.
(
Чернігів : НУЧП
,
2020
)
Now showing items 1-7 of 7
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Links
National University "Chernihiv Polytechnic"
Scientific Library of the National University "Chernihiv Polytechnic"
All of IRChNUT
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Community
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
User Registration
Discover
Author
Замай, Ж. В. (7)
Буяльська, Н. П. (1)
Дзюба, В. А. (1)
Кулініч, О. М. (1)
Ткаченко, С. В. (1)
Яцко, Ю. С. (1)
Subject
пшеничний хліб (2)
biological products (1)
biological wastewater treatment (1)
dairy enterprises (1)
hydrochemical indicators (1)
wastewater (1)
броколі (1)
біологічне очищення стічних вод (1)
біопрепарати (1)
гідрохімічні показники (1)
... View More
Date Issued
2020 (7)