IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"
Пошук в архіві
Увійти
українська
English
ISSN 2415-363X
Головна сторінка IRChNUT
→
ПРАЦІ НАУКОВЦІВ НУ «Чернігівська політехніка»
→
Замай Жанна Василівна
→
Пошук в архіві
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Пошук в архіві
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 7 out of a total of 7 results for community: Замай Жанна Василівна.
(0.002 seconds)
Зараз показуються 1-7 з 7
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Дослідження впливу порошку із насіння гарбуза на фізико-хімічні та органолептичні показники якості пшеничного хліба
Яцко, Ю. С.
;
Замай, Ж. В.
(
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
,
2020
)
Дослідження можливості доочищення стічних вод молокопереробних заводів за допомогою біопрепаратів
Замай, Ж. В.
;
Дзюба, В. А.
;
Буяльська, Н. П.
(
НУ «Чернігівська політехніка»
,
2020
)
Хімія навколишнього середовища. Частина 1. Загальна хімія
Замай, Ж. В.
;
Ткаченко, С. В.
(
Чернігів : ЧНТУ
,
2020
)
Комплексна переробка сировини у виробництві хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія»
Замай, Ж. В.
(
Чернігів : ЧНТУ
,
2020
)
Можливість використання порошку із броколі та цвітної капусти в технології пшеничного хліба
Кулініч, О. М.
;
Замай, Ж. В.
(
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
,
2020
)
Технологія молока та молочних продуктів : методичні вказівки до лабораторного курсу та самостійної роботи здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» заочної форм навчання
Замай, Ж. В.
(
Чернігів: НУЧП
,
2020
)
Комплексна переробка сировини у виробництві хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"
Замай, Ж. В.
(
Чернігів : НУЧП
,
2020
)
Зараз показуються 1-7 з 7
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Посилання
Національний університет "Чернігівська політехніка"
Наукова бібліотека Національного університету "Чернігівська політехніка"
Всі матеріали IRChNUT
Розділи та колекції
За датою публікації
Автори
Заголовки
Теми
Розділ
За датою публікації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Увійти
Зареєструвати користувача
Перегляд
Автор
Замай, Ж. В. (7)
Буяльська, Н. П. (1)
Дзюба, В. А. (1)
Кулініч, О. М. (1)
Ткаченко, С. В. (1)
Яцко, Ю. С. (1)
Тема
пшеничний хліб (2)
biological products (1)
biological wastewater treatment (1)
dairy enterprises (1)
hydrochemical indicators (1)
wastewater (1)
броколі (1)
біологічне очищення стічних вод (1)
біопрепарати (1)
гідрохімічні показники (1)
... Більше
Дата випуску
2020 (7)