IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Дослідження можливості використання сухих заквасок для виробництва йогурту з вівсяного молока

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Картак, О. В.
dc.contributor.author Замай, Ж. В.
dc.date.accessioned 2021-12-06T08:49:37Z
dc.date.available 2021-12-06T08:49:37Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/24579
dc.description Картак, О. В. Дослідження можливості використання сухих заквасок для виробництва йогурту з вівсяного молока / О. В. Картак ; наук. кер. Ж. В. Замай // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 18-19 берез. 2021 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 293-294. en_US
dc.description.abstract Метою роботи було теоретичне та експериментальне обґрунтування заміни коров’ячого молока на вівсяне молоко в технології виробництва йогурту. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" en_US
dc.subject дослідження en_US
dc.subject суха закваска en_US
dc.subject виробництво en_US
dc.subject йогурт en_US
dc.subject вівсяне молока en_US
dc.title Дослідження можливості використання сухих заквасок для виробництва йогурту з вівсяного молока en_US
dc.type Working Paper en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record