dc.contributor.author |
Картак, О. В.
|
|
dc.contributor.author |
Замай, Ж. В.
|
|
dc.date.accessioned |
2021-12-06T08:49:37Z |
|
dc.date.available |
2021-12-06T08:49:37Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/24579 |
|
dc.description |
Картак, О. В. Дослідження можливості використання сухих заквасок для виробництва йогурту з вівсяного молока / О. В. Картак ; наук. кер. Ж. В. Замай // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 18-19 берез. 2021 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 293-294. |
en_US |
dc.description.abstract |
Метою роботи було теоретичне та експериментальне обґрунтування заміни коров’ячого молока на вівсяне молоко в технології виробництва йогурту. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
en_US |
dc.subject |
дослідження |
en_US |
dc.subject |
суха закваска |
en_US |
dc.subject |
виробництво |
en_US |
dc.subject |
йогурт |
en_US |
dc.subject |
вівсяне молока |
en_US |
dc.title |
Дослідження можливості використання сухих заквасок для виробництва йогурту з вівсяного молока |
en_US |
dc.type |
Working Paper |
en_US |