dc.contributor.author |
Касьянова, Є. Р.
|
|
dc.contributor.author |
Алєшугіна, Н. О.
|
|
dc.date.accessioned |
2022-07-12T11:18:33Z |
|
dc.date.available |
2022-07-12T11:18:33Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/25759 |
|
dc.description |
Касьянова, Є. Р. Фактори, що впливають на вибір закладу ресторанного господарства споживачем / Є. Р. Касьянова ; наук. керівник Н. О. Алєшугіна // Новітні технології сучасного суспільства (НТСС-2021) : ІІ Міжнародна науково-практична конференція (м. Чернігів, 17 грудня 2021 р.) : тези доповідей : у 2 ч. Ч. I. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 86-87. |
en_US |
dc.description.abstract |
У нинішніх досить жорстких умовах ведення ресторанного бізнесу, підприємці повинні
чітко розуміти, у чому їхні конкурентні переваги, чим можна викликати зацікавлення
споживача. Ресторанне господарство має значну кількість параметрів, що є важливими у
визначенні рівня конкурентоспроможності того чи іншого підприємства. Що стосується
споживача, то він обирає заклад, виходячи з певних критеріїв. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
en_US |
dc.subject |
ресторани |
en_US |
dc.title |
Фактори, що впливають на вибір закладу ресторанного господарства споживачем |
en_US |
dc.type |
Working Paper |
en_US |