Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Касьянова, Є. Р.![]() |
|
dc.contributor.author | Алєшугіна, Н. О.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2022-07-12T11:18:33Z | |
dc.date.available | 2022-07-12T11:18:33Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/25759 | |
dc.description | Касьянова, Є. Р. Фактори, що впливають на вибір закладу ресторанного господарства споживачем / Є. Р. Касьянова ; наук. керівник Н. О. Алєшугіна // Новітні технології сучасного суспільства (НТСС-2021) : ІІ Міжнародна науково-практична конференція (м. Чернігів, 17 грудня 2021 р.) : тези доповідей : у 2 ч. Ч. I. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 86-87. | en_US |
dc.description.abstract | У нинішніх досить жорстких умовах ведення ресторанного бізнесу, підприємці повинні чітко розуміти, у чому їхні конкурентні переваги, чим можна викликати зацікавлення споживача. Ресторанне господарство має значну кількість параметрів, що є важливими у визначенні рівня конкурентоспроможності того чи іншого підприємства. Що стосується споживача, то він обирає заклад, виходячи з певних критеріїв. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.subject | ресторани | en_US |
dc.title | Фактори, що впливають на вибір закладу ресторанного господарства споживачем | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |