Abstract:
Мета виконання курсової роботи: чітко уявити об’єкт проектування, його технологічне призначення і процеси, що відбуваються в ньому; опанувати методику розрахунку даного об’єкта, правильно вибрати необхідні початкові параметри для розрахунку (крім заданих); відшукати конструктивне рішення, яке базується на виконаних розрахунках та аналізу варіантів технічних рішень з урахуванням технологічності конструкції і забезпечує найкраще проведення процесу; зобразити об’єкт проектування згідно з вимогами ЕСКД; дати техніко- економічну характеристику об’єкта проектування і засвоїти правила його безпечної експлуатації.
Виконуючи проектне завдання, здобувач вищої освіти самостійно підбирає літературу і матеріали для проектування, вибирає технічні рішення, критично їх аналізує.
Description:
Процеси та апарати харчових виробництв : метод. вказівки до виконання курс. роботи для здобувачів вищ. освіти спец. 181 "Харчові технології" / уклад. Н. М. Денисова, Н. П. Буяльська. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – 24 с.