dc.contributor.author |
Денисова, Н. М.
|
|
dc.contributor.author |
Буяльська, Н. П.
|
|
dc.date.accessioned |
2022-10-03T10:38:29Z |
|
dc.date.available |
2022-10-03T10:38:29Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/26084 |
|
dc.description |
Процеси та апарати харчових виробництв : метод. вказівки до виконання курс. роботи для здобувачів вищ. освіти спец. 181 "Харчові технології" / уклад. Н. М. Денисова, Н. П. Буяльська. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – 24 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
Мета виконання курсової роботи: чітко уявити об’єкт проектування, його технологічне призначення і процеси, що відбуваються в ньому; опанувати методику розрахунку даного об’єкта, правильно вибрати необхідні початкові параметри для розрахунку (крім заданих); відшукати конструктивне рішення, яке базується на виконаних розрахунках та аналізу варіантів технічних рішень з урахуванням технологічності конструкції і забезпечує найкраще проведення процесу; зобразити об’єкт проектування згідно з вимогами ЕСКД; дати техніко- економічну характеристику об’єкта проектування і засвоїти правила його безпечної експлуатації.
Виконуючи проектне завдання, здобувач вищої освіти самостійно підбирає літературу і матеріали для проектування, вибирає технічні рішення, критично їх аналізує. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
en_US |
dc.title |
Процеси та апарати харчових виробництв : методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" |
en_US |
dc.type |
Learning Object |
en_US |