Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Буяльська, Н. П. | |
dc.contributor.author | Денисова, Н. М. | |
dc.contributor.author | Челябієва, В. М. | |
dc.date.accessioned | 2022-10-03T10:48:00Z | |
dc.date.available | 2022-10-03T10:48:00Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/26085 | |
dc.description | Технологія води та водопідготовки харчових виробництв : метод. вказівки до самост. роботи для здобувачів вищ. освіти першого (бакалавр.) рівня спец. 181 «Харчові технології» / уклад.: Н. П. Буяльська, Н. М. Денисова, В. М. Челябієва. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – 92 с. | en_US |
dc.description.abstract | Методичні рекомендації для самостійної роботи з дисципліни «Технологія води та водопідготовки харчових виробництв» складено на основі відповідної робочої програми. У методичні рекомендації включені питання, які доповнюють матеріал, що розглядається на лекційних та лабораторних заняттях. До них належать: «Хімічний склад природних вод», «Використання відстоювання у водопідготовці», «Очищення води фільтруванням», «Використання методу коагуляції у технології водопідготовки», «Іонообмінний метод очищення води», «Дегазація води», «Дезінфекція води». У методичні рекомендації включені теоретичні відомості з відповідної теми, алгоритми вирішення типових завдань, а також завдання для самостійного виконання. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.title | Технологія води та водопідготовки харчових виробництв : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |