Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Андрєєва, С. О. | |
dc.contributor.author | Денисенко, Т. М. | |
dc.date.accessioned | 2022-10-19T09:05:42Z | |
dc.date.available | 2022-10-19T09:05:42Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/26194 | |
dc.description | Андрєєва, С. О. Оцінка якості молочного шоколаду / С. О. Андрєєва ; наук. кер. Т. М. Денисенко // Юність науки – 2022: соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства : зб. тез ХIІ Міжнарод. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих вчених (м. Чернігів, 15-16трав. 2022 р.). – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 124-125. | en_US |
dc.description.abstract | У всіх дослідних зразків показники смаку і запаху, зовнішнього вигляду та структури були на високому рівні. Але форма та консистенція зразка ТМ «Любімов Kids» має порушення у вигляді оплавлення шоколаду, саме це свідчить про його не правильне зберігання. У двох інших зразків таких порушень не виявлено. Незважаючи на виявлені недоліки, зразки досліджуваного шоколаду мають задовільну якість та придатні для споживання. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.subject | оцінка якості | en_US |
dc.subject | молочний шоколад | en_US |
dc.title | Оцінка якості молочного шоколаду | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |