IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Юність науки: соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства

ISSN 2415-363X

Юність науки: соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства

 

Sub-communities within this community

Recent Submissions

  • Кочина, О. С. (Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022)
  • Пилипенко, М. М.; Косач, І. А. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2022)
    Проведене дослідження теоретичних основ проєктного менеджменту дозволяє автору зробити висновок, що управління інноваційним проєктом – це процес прийняття і реалізації управлінських рішень, перш за все державного рівня, ...
  • Кулик, О. С.; Косач, І. А. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2022)
    Інноваційні технології в публічному управлінні мають розвиватися швидше, адже це невід’ємна складова нашого майбутнього. Тут і знаходимо відповідь чому зараз надається перевага більш молодому співробітнику, адже потрібно ...
  • Ященко, В. М.; Коваль, К. П. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2022)
    Застосування сценарного методу дозволяє розрахувати та дослідити перспективи функціонування та розвитку підприємства щодо швидких змін у зовнішньому та внутрішньому середовищі з урахуванням як позитивного так і негативного ...
  • Хоменко, К. Ю.; Сакун, О. С. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2022)
    Необхідно дотримуватися податкової дисципліни, адже Закон про РРО пом’якшений, але не скасований. У той же час адміністративні штрафи не були скасовані і можливе застосування санкцій щодо інших порушень, окрім роботи з ...
  • Сергеєва, А. І.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2022)
    Заморожування вважається найефективнішим способом переробки рослинної сировини при збереженні вихідних споживчих властивостей. Крім високої біологічної цінності, заморожені плодоовочеві продукти безпечні для споживання ...
  • Ракута, І. О.; Соломаха, І. В. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2022)
    Метою роботи є – проведення оцінки конкурентоспроможності брендів продуктового ритейлу.
  • Плохова, О.; Коваль, К. П. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2022)
    Мозковий штурм, поряд із незначними витратами часу, виступає універсальним та ефективним інструментом під час вирішенні організаційних проблем будь-якої складності. До того ж він може бути розглянутим як базовий для багатьох ...
  • Кубліцька, О. В.; Іванова, Н. В. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021)
    Розуміння цифрової трансформації саме як необмеженого спектру можливостей, а не як вимушеного заходу, спричиненого нестабільністю елементів зовнішнього середовища дозволяє представникам вітчизняного бізнесу найефективніше ...
  • Костюченко, Б. П.; Лутченко, А. О.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2022)
    Сьогодні кожен з нас на своєму фронті наближає перемогу над російським загарбником. Щоб підтримати наші Збройні сили, багато українців почали займатись волонтерською діяльністю: організовують збір коштів, закупляють необхідні ...
  • Кононенко, С. О.; Іванова, Н. В. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2022)
    Для сфери E-Commerce роль аутсорингу є невід’ємною частиною так як це вирішує нагальні потреби бізнесу, витрачаючи на це менше коштів та ресурсів, ніж створювати та підтримувати необхідні ресурси безпосередньо всередині бізнесу.
  • Євган, Ю. М.; Соломаха, І. В. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2022)
    Оцінку конкурентоспроможності брендів желе проводили експертним методом за такими показниками: оцінка зовнішньої упаковки, оцінка етикетки, оцінка прихильності споживачів визначених сегментів ринку, оцінка процесу ...
  • Ященко, В. М.; Ганєєва Т.В., / (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2022)
    Метою дослідження є проведення порівняльного аналізу естетичних властивостей стаканчиків для кави одноразового використання у мережах кав’ярень міста Чернігова та розробка пропозицій з вдосконалення чи оновлення їх дизайну.
  • Сироватко, М. Р.; Ганєєва Т.В., / (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2022)
    Метою дослідження є проведення порівняльного аналізу естетичних властивостей стаканчиків для кави одноразового використання у мережах кав’ярень міста Чернігова та розробка пропозицій з вдосконалення чи оновлення їх дизайну.
  • Атрощенко, Д. В.; Ганєєва Т.В., / (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2022)
    Було проведено дослідження з оцінки якості трьох зразків синтетичних мийних засобів у вигляді капсул для прання. Дослідження починали з вивчення етикетки, не було виявлено суттєвих порушень, все відповідає вимогам Технічного ...
  • Атрощенко, Д. В.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2022)
    Згущені молочні консерви часто використовують, як замінник молока. Їх додають у такі напої як кава та какао або готують з них різні кондитерські вироби. Коли немає доступу до свіжого молока, молочні консерви є необхідністю ...
  • Андрєєва, С. О.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2022)
    У всіх дослідних зразків показники смаку і запаху, зовнішнього вигляду та структури були на високому рівні. Але форма та консистенція зразка ТМ «Любімов Kids» має порушення у вигляді оплавлення шоколаду, саме це свідчить ...
  • Хвостицька, А. С.; Акименко, О. Ю. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2022)
    Вивчення інструментів тайм-менеджменту дозволяють майбутнім фахівцям виконувати роботу з меншими витратами, отримувати кращі результати, оптимізувати організацію праці, знати як досягти професійних і особистих цілей у ...
  • Сергієнко, С. С.; Акименко, О. Ю. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2022)
    Наразі значна кількість раніше проблемних питань щодо оплати праці може бути врегульована роботодавцями на підставі діючого законодавства. Чітко простежується, що основним напрямком тимчасових норм трудового права є ...
  • Кокоша, С. В.; Гнедіна, К. В. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2022)
    Основними особливостями та перевагами роботи системи ЕОД є постійний онлайн-моніторинг та контроль використання деревини; проведення аналізу якості та обсягу на всіх етапах обігу; перехід на електронний документообіг, ...

View more