Abstract:
Об’єктом роботи є система мотивації персоналу в кафе «Проєкт» та напрями її удосконалення.
Предметом роботи є характеристика мотивації та впливу на ефективність методів, що використовуються в лідерстві.
Метою роботи є виявлення та дослідження основних елементів управління персоналом, таких як мотивація та вплив у сфері ресторанного бізнесу на прикладі ФОП Богомаз С.М. міське кафе «Проєкт».
Методи дослідження – аналіз, синтез, узагальнення, систематизація, групування, економіко-математичні методи.
В першому розділі досліджено теоретичні аспекти організації мотивації персоналу та управління персоналом.
В другому розділі проаналізовано тенденції розвитку підприємств ресторанного господарства в Україні, охарактеризовано діяльність та досліджено систему мотивації персоналу міського кафе «Проєкт».
В третьому розділі визначено напрями удосконалення мотивації персоналу міського кафе «Проєкт», та визначено їх ефективність.
Description:
Лутченко, А. О. Підвищення мотивованості персоналу як фактор ефективності компанії у сфері ресторанного бізнесу на прикладі ФОП Богомаз С.М. міське кафе «Проєкт» : випускна кваліфікаційна робота : 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"/ А. О. Лутченко ; керівник роботи Н. В. Іванова ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра підприємництва і торгівлі. – Чернігів, 2022. – 62 с.