Abstract:
Мета кваліфікаційної роботи – наукове обґрунтування способу одержання
питної каші на основі ряжанки з додаванням насіння чіа, та розроблення
технології її приготування.
Об’єктом дослідження є виробництво нових видів кисломолочних
продуктів.
Предметом дослідження є вплив насіння чіа на фізико-хімічні показники
нового кисломолочного продукту на основі ряжанки.
У роботі здійснено огляд літературних джерел вітчизняних та зарубіжних
авторів, на основі якого визначено напрям власних досліджень, кінцевим
результатом якого є створення нового харчового продукту. Виконано
продуктовий розрахунок сировини; сформульовано технологічні аспекти
діяльності інноваційного харчового підприємства з виробництва нового продукту
Description:
Гринюк, О. М. Розробка технології питної каші на основі ряжанки : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / О. М. Гринюк ; керівник роботи Ж. В. Замай ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2022. – 45 с.