Abstract:
Мета кваліфікаційної роботи – розробка технології збагачення хліба з внесенням продуктів переробки вівса.
Об’єкт дослідження – технологія хліба збагаченого за рахунок внесення продуктів переробки вівса. Предмет дослідження – показники якості бездріжджового напівфабрикату та готового виробу з добавкою продуктів переробки вівса.
Розроблена технологія пшенично-житнього хліба з додаванням продуктів переробки вівса. За результатами досліджень впливу добавок продуктів переробки вівса на якість пшенично-житнього хлібу встановлено, що найкращі показники мав зразок з концентрацією добавки 18,0%.
Description:
Літош, Н. Ю. Використання продуктів переробки вівса у технології пшенично-житнього хліба : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / Н. Ю. Літош ; керівник роботи Н. П. Буяльська ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2022. – 65 с.