Короткий опис(реферат):
Хлібопекарська промисловість традиційно займає лідируючу позицію у харчовій промисловості України, пропонуючи широкий асортимент продукції на будь який смак. Найбільшою популярністю серед хлібобулочних виробів користується хліб з пшеничного борошна, масова частка якого становить більше 40% від їх загальної кількості.
Суть розробки, основні результати:
Болховітіна, О. І. Органолептичні та фізико-хімічні властивості хліба з додаванням борошна насіння гірчиці / О. І. Болховітіна, О. Г. Шидакова-Каменюка, О. В. Чубаха // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2023) : тези доповідей XІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 25–26 травня 2023 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2023. – С. 314.