IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Плодоовочева паста як функціональний інгредієнт у технології рахат-лукуму

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Самохвалова, О. В.
dc.contributor.author Касабова, К. Р.
dc.contributor.author Бабаєв, С. О.
dc.date.accessioned 2023-06-09T12:05:44Z
dc.date.available 2023-06-09T12:05:44Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/28075
dc.description Самохвалова, О. В. Плодоовочева паста як функціональний інгредієнт у технології рахат-лукуму / О. В. Самохвалова, К. Р. Касабова, С. О. Бабаєв // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2023) : тези доповідей XІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 25–26 травня 2023 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2023. – С. 360-361. uk_UA
dc.description.abstract За останні роки у всьому світі зростає кількість споживачів, які піклуються про своє здоров’я, обираючи продукти харчування з «чистою етикеткою» чи функціонального призначення. Цукристі кондитерські вироби за рахунок значного вмісту цукру характеризуються високою калорійністю та відмінними споживчими якостями. Проте, попит на здорові продукти харчування змінює напрям у бік розробки функціональних кондитерських виробів, особливо тих, що пов’язані з імунною та серцево-судинною системами. Пастильно-мармеладі вироби мають деякі переваги перед ішими цукристим кондитерськими виробами за рахунок навяності у складі фруктового пюре, але і недоліки, а саме наявність барвників та ароматизаторів, що імітують натуральні, та висока кількість цукру, що погано впливаєна здоров’я людини. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" uk_UA
dc.title Плодоовочева паста як функціональний інгредієнт у технології рахат-лукуму uk_UA
dc.type Working Paper uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record