Abstract:
Об’єктом дослідження випускної кваліфікаційної роботи є готельно-
ресторанний комплекс «Парасолька». Предметом дослідження є сутність та
місце управління продуктивністю праці на підприємствах готельно-
ресторанного господарства.
Метою кваліфікаційної роботи є проаналізувати сутність та місце
управління продуктивністю праці на підприємствах готельно-ресторанного
господарства.
Досягнення поставленої мети передбачає розв'язання таких завдань:
досліджено теоретичний зміст продуктивності праці та системи управління
трудовими ресурсами підприємствами готельно-ресторанного господарства;
надано організаційно-економічну характеристику підприємства готельно-
ресторанного господарства; проведено оцінку складу та структури трудових
ресурсів закладу; надано оцінку ефективності системи управління трудовими
ресурсами та продуктивністю праці на підприємстві готельно-ресторанного
господарства.
За результатами дослідження запропонуванои шляхи вдосконалення
управління продуктивності праці на підприємстві готельно-ресторанного
господарства.
Description:
Овчаренко, Ю. Ю. Управління продуктивністю праці на підприємствах готельно-ресторанного господарства : випускна кваліфікаційна робота : 242 "Туризм" / Ю. Ю. Овчаренко ; керівник роботи І. В. Безуглий ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра туризму. – Чернігів, 2023. – 71 с.