ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Селінний, М. М.
dc.date.accessioned 2015-10-04T23:04:24Z
dc.date.available 2015-10-04T23:04:24Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/5820
dc.description Селінний, М. М. Напрями диверсифікації цукробурякової галузі в Україні / М. М. Селінний // Науковий вісник Чернігівського державного інституту економіки і управління. Сер. 1: Економіка. - 2012. - №3(15). - С. 71-76. en_US
dc.description.abstract У статті розглянуті основні види диверсифікації виробництва. Визначені стратегічні напрями диверсифікації підприємств цукробурякової галузі, що полягають в урізноманітненні видів діяльності підприємств цукробурякової галузі та розширенні асортименту виготовленої продукції. Це забезпечить отримання додаткового доходу та дозволить знизити ризик отримання збитку. Перспективним напрямом розвитку цукрового виробництва є давальницька переробка цукру-сирцю. Це доволі поширене явище у міжнародній торгівлі. За умов давальницької переробки цукор-сирець імпортується без сплати митних зборів, переробляється (рафінується) та потім реекспортується у вигляді білого цукру або цукровмісних продуктів, що сприятиме розвитку торгівлі, яка не зашкодить інтересам вітчизняних виробників подібної продукції. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів: ЧДІЕУ en_US
dc.relation.ispartofseries Науковий вісник ЧДІЕУ. Серія 1: Економіка;№3(15)
dc.subject давальницька сировина en_US
dc.subject диверсифікація en_US
dc.subject цукробурякова галузь en_US
dc.title Напрями диверсифікації цукробурякової галузі в Україні en_US
dc.title.alternative Diversification directions of sugar beet industry in Ukraine en_US
dc.type Article en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу