Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Селінний, М. М. | |
dc.date.accessioned | 2015-10-04T23:04:24Z | |
dc.date.available | 2015-10-04T23:04:24Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/5820 | |
dc.description | Селінний, М. М. Напрями диверсифікації цукробурякової галузі в Україні / М. М. Селінний // Науковий вісник Чернігівського державного інституту економіки і управління. Сер. 1: Економіка. - 2012. - №3(15). - С. 71-76. | en_US |
dc.description.abstract | У статті розглянуті основні види диверсифікації виробництва. Визначені стратегічні напрями диверсифікації підприємств цукробурякової галузі, що полягають в урізноманітненні видів діяльності підприємств цукробурякової галузі та розширенні асортименту виготовленої продукції. Це забезпечить отримання додаткового доходу та дозволить знизити ризик отримання збитку. Перспективним напрямом розвитку цукрового виробництва є давальницька переробка цукру-сирцю. Це доволі поширене явище у міжнародній торгівлі. За умов давальницької переробки цукор-сирець імпортується без сплати митних зборів, переробляється (рафінується) та потім реекспортується у вигляді білого цукру або цукровмісних продуктів, що сприятиме розвитку торгівлі, яка не зашкодить інтересам вітчизняних виробників подібної продукції. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів: ЧДІЕУ | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Науковий вісник ЧДІЕУ. Серія 1: Економіка;№3(15) | |
dc.subject | давальницька сировина | en_US |
dc.subject | диверсифікація | en_US |
dc.subject | цукробурякова галузь | en_US |
dc.title | Напрями диверсифікації цукробурякової галузі в Україні | en_US |
dc.title.alternative | Diversification directions of sugar beet industry in Ukraine | en_US |
dc.type | Article | en_US |