dc.contributor.author |
Притульська, Н. В.
|
|
dc.contributor.author |
Антюшко, Д. П.
|
|
dc.contributor.author |
Кучинська, А. М.
|
|
dc.date.accessioned |
2015-09-22T12:38:53Z |
|
dc.date.accessioned |
2015-10-26T23:08:25Z |
|
dc.date.available |
2015-09-22T12:38:53Z |
|
dc.date.available |
2015-10-26T23:08:25Z |
|
dc.date.issued |
2015 |
|
dc.identifier.uri |
|
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/7508 |
|
dc.description |
Притульська Н. В. Дослідження змін фізико-хімічних показників якості продуктів для ентерального харчування / Н. В. Притульська, Д. П. Антюшко, А. М. Кучинська // Вісник Чернігівського державного технологічного університету: Серія: Технічні науки. - Чернігів: ЧНТУ, 2015. – №1 (77). – C. 180-184. |
en_US |
dc.description.abstract |
Досліджено фізико-хімічні показники якості сухих розчинних продуктів для ентерального харчування людей із соматичними захворюваннями та травмами «Реабілакт» і «Реабілакт-Д». На основі одержаних результатів встановлено тривалість рекомендованого терміну зберігання сухих розчинних продуктів. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів: ЧНТУ |
en_US |
dc.relation.ispartofseries |
Технічні науки; №1 (77) |
|
dc.title |
Дослідження змін фізико-хімічних показників якості продуктів для ентерального харчування |
en_US |
dc.type |
Article |
en_US |