dc.contributor.author |
Штирхун, Х. І.
|
|
dc.date.accessioned |
2016-04-04T10:18:35Z |
|
dc.date.available |
2016-04-04T10:18:35Z |
|
dc.date.issued |
2015 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/9781 |
|
dc.description |
Штирхун, Х. І. Кластерна модель забезпечення конкурентоспроможності органічної продукції / Х. І. Штирхун // Technology audit and production reserves. – 2015. – Vol. 3, N 5 (23). - P. 75-78 |
en_US |
dc.description.abstract |
Проаналізовано фактичний стан та основні тенденції розвитку органічного виробництва у Чернігівській області та в Україні в цілому. Визначено місце підприємств органічного сільського господарства у структурі сучасного сільського господарства. Встановлено зв’язки між органічними товаровиробниками та іншими операторами агропродовольчого ринку. Розроблено кластер агропромислових виробників органічної продукції для забезпечення конкурентоспроможності органічної продукції. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.relation.ispartofseries |
Technology audit and production reserves;№ 3/5 (23) |
|
dc.subject |
кластер |
en_US |
dc.subject |
органічне виробництво |
en_US |
dc.subject |
органічна продукція |
en_US |
dc.subject |
конкурентоспроможність |
en_US |
dc.title |
Кластерна модель забезпечення конкурентоспроможності органічної продукції |
en_US |
dc.type |
Article |
en_US |