Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Штирхун, Х. І.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2016-04-04T10:18:35Z | |
dc.date.available | 2016-04-04T10:18:35Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/9781 | |
dc.description | Штирхун, Х. І. Кластерна модель забезпечення конкурентоспроможності органічної продукції / Х. І. Штирхун // Technology audit and production reserves. – 2015. – Vol. 3, N 5 (23). - P. 75-78 | en_US |
dc.description.abstract | Проаналізовано фактичний стан та основні тенденції розвитку органічного виробництва у Чернігівській області та в Україні в цілому. Визначено місце підприємств органічного сільського господарства у структурі сучасного сільського господарства. Встановлено зв’язки між органічними товаровиробниками та іншими операторами агропродовольчого ринку. Розроблено кластер агропромислових виробників органічної продукції для забезпечення конкурентоспроможності органічної продукції. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Technology audit and production reserves;№ 3/5 (23) | |
dc.subject | кластер | en_US |
dc.subject | органічне виробництво | en_US |
dc.subject | органічна продукція | en_US |
dc.subject | конкурентоспроможність | en_US |
dc.title | Кластерна модель забезпечення конкурентоспроможності органічної продукції | en_US |
dc.type | Article | en_US |