Перегляд зібрання за групою - Автори 060e8736-1b5c-42b5-81e1-83eea8132e19

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 20 із 57  далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Аналіз впливу упакування на збереження споживних властивостей хліба в процесі зберіганняМасановець, О. А.; Денисенко, Т. М.
2021Аналіз ринку прянощів та приправ УкраїниЄвган, Ю. М.; Денисенко, Т. М.
2022Аналіз структури зовнішньої торгівлі згущеними молочними згущеними консервами в УкраїніАтрощенко, Д. В.; Денисенко, Т. М.
2020Біологічна роль паренхімної або основної тканини рослинКостирко, Н. В.; Денисенко, Т. М.
2021Вимоги до маркування кормів для тваринДенисенко, Т. М.
2022Волонтерство як соціальна послугаКостюченко, Б. П.; Лутченко, А. О.; Денисенко, Т. М.
2012Дегустаційна оцінка та дослідження фізико-хімічних показників якості чаюДенисенко, Т. М.; Гаценко, С. В.
2020Додаткові запобіжні заходи пакування харчових продуктів під час пандемії COVID-19Зозуля, Р. В.; Денисенко, Т. М.
2020Дослідження показників якості йогуртів, що реалізуються у вітчизняних торговельних мережахПоловий, Д. В.; Денисенко, Т. М.
2020Дослідження показників якості рибних консервівКоток, В. Ю.; Денисенко, Т. М.
2014Дослідження сучасних технологій переробки пластикових виробівДенисенко, Т. М.
2020Дослідження фізико-хімічних показників якості рослинних олійКабенок, О. В.; Денисенко, Т. М.
2023Естетика товарів та дизайн : методичні вказівки до виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» за освітньо-професійною програмою «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність» всіх форм навчанняДенисенко, Т. М.
2021Комфортна доставка: новий погляд на кур’єрську доставкуМура, І. В.; Євган, Ю. М.; Кабенок, О. В.; Денисенко, Т. М.
2021Конкурентні переваги розвитку підприємництва компанії SamsungДоценко, В. В.; Денисенко, Т. М.
2021Мерчандайзинг як спосіб стимулювання збуту телевізорівГоворуха, Ю. Ю.; Денисенко, Т. М.
2019Мікробіологія : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів усіх форм навчання за освітньо-професійною програмою 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»Денисенко, Т. М.
2021Мікробіологія : методичні вказівки до самостійного засвоєння дисципліни та виконання контрольних робіт для здобувачів вищої освіти напряму підготовки 07 «Управління та адміністрування», спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньої програми "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" всіх форм навчанняДенисенко, Т. М.
2020Наукові принципи зберігання продуктівГолуб, Д. Р.; Денисенко, Т. М.
2013Органолептична оцінка та дослідження фізико-хімічних показників якості мандаринів, що реалізуються в торговельній мережі м. черніговаДенисенко, Т. М.