DSpace JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Перегляд зібрання за групою - Автори 060e8736-1b5c-42b5-81e1-83eea8132e19
Результати 1 до 20 із 57
далі >
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2019 | Аналіз впливу упакування на збереження споживних властивостей хліба в процесі зберігання | Масановець, О. А.; Денисенко, Т. М. |
2021 | Аналіз ринку прянощів та приправ України | Євган, Ю. М.; Денисенко, Т. М. |
2022 | Аналіз структури зовнішньої торгівлі згущеними молочними згущеними консервами в Україні | Атрощенко, Д. В.; Денисенко, Т. М. |
2020 | Біологічна роль паренхімної або основної тканини рослин | Костирко, Н. В.; Денисенко, Т. М. |
2021 | Вимоги до маркування кормів для тварин | Денисенко, Т. М. |
2022 | Волонтерство як соціальна послуга | Костюченко, Б. П.; Лутченко, А. О.; Денисенко, Т. М. |
2012 | Дегустаційна оцінка та дослідження фізико-хімічних показників якості чаю | Денисенко, Т. М.; Гаценко, С. В. |
2020 | Додаткові запобіжні заходи пакування харчових продуктів під час пандемії COVID-19 | Зозуля, Р. В.; Денисенко, Т. М. |
2020 | Дослідження показників якості йогуртів, що реалізуються у вітчизняних торговельних мережах | Половий, Д. В.; Денисенко, Т. М. |
2020 | Дослідження показників якості рибних консервів | Коток, В. Ю.; Денисенко, Т. М. |
2014 | Дослідження сучасних технологій переробки пластикових виробів | Денисенко, Т. М. |
2020 | Дослідження фізико-хімічних показників якості рослинних олій | Кабенок, О. В.; Денисенко, Т. М. |
2023 | Естетика товарів та дизайн : методичні вказівки до виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» за освітньо-професійною програмою «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність» всіх форм навчання | Денисенко, Т. М. |
2021 | Комфортна доставка: новий погляд на кур’єрську доставку | Мура, І. В.; Євган, Ю. М.; Кабенок, О. В.; Денисенко, Т. М. |
2021 | Конкурентні переваги розвитку підприємництва компанії Samsung | Доценко, В. В.; Денисенко, Т. М. |
2021 | Мерчандайзинг як спосіб стимулювання збуту телевізорів | Говоруха, Ю. Ю.; Денисенко, Т. М. |
2019 | Мікробіологія : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів усіх форм навчання за освітньо-професійною програмою 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» | Денисенко, Т. М. |
2021 | Мікробіологія : методичні вказівки до самостійного засвоєння дисципліни та виконання контрольних робіт для здобувачів вищої освіти напряму підготовки 07 «Управління та адміністрування», спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньої програми "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" всіх форм навчання | Денисенко, Т. М. |
2020 | Наукові принципи зберігання продуктів | Голуб, Д. Р.; Денисенко, Т. М. |
2013 | Органолептична оцінка та дослідження фізико-хімічних показників якості мандаринів, що реалізуються в торговельній мережі м. чернігова | Денисенко, Т. М. |