Перегляд зібрання за групою - Автори 158b774e-fc10-462e-a7c2-0c9908c1b068

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 7 із 7
Дата випускуНазваАвтор(и)
2017Бісквітний напівфабрикат підвищеної харчової цінності з добавкою лляного шротуГуменюк, О. Л.; Городиська, О. В.; Ксенюк, М. П.
2019Виробництво хліба з використанням фітосировиниЗапека, М. О.; Савченко, О. М.; Городиська, О. В.
2018Дослідження реологічних властивостей кондитерської глазурі з додаванням порошків з виноградних кісточокГородиська, О. В.; Гревцева, Н. В.; Буштрук, І. В.
2019Технології харчових виробництв : програма та методичні вказівки для проходження технологічної практики на хлібокомбінатах для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" ступеню вищої освіти «бакалавр»Ксенюк, М. П.; Городиська, О. В.
2016Харчові технології : програма ознайомчої практики на харчових підприємствах для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»Городиська, О. В.; Ксенюк, М. П.; Сиза, О. І.
2022Інгібітори корозії для захисту поверхні обладнання військової технікиСавченко, О. М.; Сиза, О. І.; Городиська, О. В.; Гейко, В. В.; Гута, С. С.
2019Інноваційні технології та управління якістю хлібобулочних, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів : програма і методичні вказівки для проходження виробничої практики для студентів спеціальності "Харчові технології" ступеню вищої освіти «магістр»Ксенюк, М. П.; Городиська, О. В.