DSpace JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Перегляд зібрання за групою - Автори 158b774e-fc10-462e-a7c2-0c9908c1b068
Результати 1 до 7 із 7
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2017 | Бісквітний напівфабрикат підвищеної харчової цінності з добавкою лляного шроту | Гуменюк, О. Л.; Городиська, О. В.; Ксенюк, М. П. |
2019 | Виробництво хліба з використанням фітосировини | Запека, М. О.; Савченко, О. М.; Городиська, О. В. |
2018 | Дослідження реологічних властивостей кондитерської глазурі з додаванням порошків з виноградних кісточок | Городиська, О. В.; Гревцева, Н. В.; Буштрук, І. В. |
2019 | Технології харчових виробництв : програма та методичні вказівки для проходження технологічної практики на хлібокомбінатах для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" ступеню вищої освіти «бакалавр» | Ксенюк, М. П.; Городиська, О. В. |
2016 | Харчові технології : програма ознайомчої практики на харчових підприємствах для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» | Городиська, О. В.; Ксенюк, М. П.; Сиза, О. І. |
2022 | Інгібітори корозії для захисту поверхні обладнання військової техніки | Савченко, О. М.; Сиза, О. І.; Городиська, О. В.; Гейко, В. В.; Гута, С. С. |
2019 | Інноваційні технології та управління якістю хлібобулочних, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів : програма і методичні вказівки для проходження виробничої практики для студентів спеціальності "Харчові технології" ступеню вищої освіти «магістр» | Ксенюк, М. П.; Городиська, О. В. |