DSpace JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Перегляд зібрання за групою - Автори 2da58026-1c2c-4d94-81da-ae1b2f4ed09d
Результати 1 до 15 із 15
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2020 | Випробування та сертифікація засобів вимірювальної техніки : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 152 "Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка" | Наумчик, П. І. |
2021 | Випробування та сертифікація засобів вимірювальної техніки : методичні вказівки до самостійної роботи та індивідуальних завдань для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 152 «Метрологія та інформаційно вимірювальна техніка» (освітній ступінь бакалавр) | Наумчик, П. І. |
2011 | Допоміжні матеріали для вивчення фізики. Механіка | Наумчик, П. І. |
2011 | Допоміжні матеріали для вивчення фізики. Молекулярна фізика. Властивості газів, рідин і твердих тіл. Термодинаміка | Наумчик, П. І. |
2018 | Загальна фізика : конспект лекцій для студентів спец. 076 "Підприємництво, торгівля і біржова діяльність" | Наумчик, П. І. |
2018 | Залежність електричної міцності суміші аргону і повітря від концентрації повітря | Наумчик, П. І.; Новик, К. С. |
2019 | Пристрій дослідження ізотермічного горизонту | Наумчик, П. І.; Ольховський, М. М. |
2019 | Пристрій експрес-контролю якості енергозберігаючих склопакетів | Наумчик, П. І.; Новик, К. С. |
2020 | Ультразвуковий датчик температури | Пустовий, І.; Наумчик, П. І. |
2016 | Універсальний прилад для визначення ефективності джерел світла | Наумчик, П. І.; Миронцов, В. О. |
2016 | Фізика. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 – харчові технології | Наумчик, П. І. |
2015 | Фізика. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з фізики для студентів напряму підготовки 6.030510 – «Товарознавство і торгівельне підприємництво» | Наумчик, П. І. |
2015 | Фізика. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з фізики для студентів напряму підготовки 6.030510 «Товарознавство і торгівельне підприємництво» | Наумчик, П. І. |
2017 | Фізика: методичні вказівки до самостійної роботи студентів спеціальності 181 " Харчові технології" | Наумчик, П. І. |
2017 | Цифровий люксметр універсального приладу для визначення ефективності джерел світла | Наумчик, П. І.; Миронцов, В. О. |