Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/11932
Назва: | Фізика. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 – харчові технології |
Автори: | Наумчик, П. І. |
Ключові слова: | фізика |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Чернігів: ЧНТУ |
Опис: | Фізика : метод. вказ. до виконання лаб. робіт для студентів спеціальності 181 – Харчові технології / уклад.: П. І. Наумчик – Чернігів : ЧНТУ, 2016. – 90 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/11932 |
Розташовується у зібраннях: | Наумчик П. І.: навчально-методичні видання Природничі науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Фізика.Метод.вказ.до виконання лаб.робіт.pdf | 2,25 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.