Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/11932
Назва: Фізика. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 – харчові технології
Автори: Наумчик, П. І.
Ключові слова: фізика
Дата публікації: 2016
Видавництво: Чернігів: ЧНТУ
Опис: Фізика : метод. вказ. до виконання лаб. робіт для студентів спеціальності 181 – Харчові технології / уклад.: П. І. Наумчик – Чернігів : ЧНТУ, 2016. – 90 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/11932
Розташовується у зібраннях:Наумчик П. І.: навчально-методичні видання
Природничі науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Фізика.Метод.вказ.до виконання лаб.робіт.pdf2,25 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.