Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/12669
Назва: Фізика: методичні вказівки до самостійної роботи студентів спеціальності 181 " Харчові технології"
Автори: Наумчик, П. І.
Дата публікації: 2017
Видавництво: Чернігів: ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): У даному методичному виданні представлені конспекти лекцій для самостійного вивчення студентами теоретичного матеріалу з курсу фізики. Матеріал подано у чіткій відповідності до питань екзамену за методом ПРЕС (PRES).
Опис: Фізика: метод. вказівки до самостійної роботи студ. спеціальності 181 "Харчові технології" / укл.: П. І. Наумчик. – Чернігів : ЧНТУ, 2017 – 70 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/12669
Розташовується у зібраннях:Наумчик П. І.: навчально-методичні видання
Природничі науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Фізика. Мет.вк.. для самост. роботи студ._укл. Наумчик П._ЧНТУ, 2017.pdf1,75 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.