Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/12669
Назва: | Фізика: методичні вказівки до самостійної роботи студентів спеціальності 181 " Харчові технології" |
Автори: | Наумчик, П. І. |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Чернігів: ЧНТУ |
Короткий огляд (реферат): | У даному методичному виданні представлені конспекти лекцій для самостійного вивчення студентами теоретичного матеріалу з курсу фізики. Матеріал подано у чіткій відповідності до питань екзамену за методом ПРЕС (PRES). |
Опис: | Фізика: метод. вказівки до самостійної роботи студ. спеціальності 181 "Харчові технології" / укл.: П. І. Наумчик. – Чернігів : ЧНТУ, 2017 – 70 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/12669 |
Розташовується у зібраннях: | Наумчик П. І.: навчально-методичні видання Природничі науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Фізика. Мет.вк.. для самост. роботи студ._укл. Наумчик П._ЧНТУ, 2017.pdf | 1,75 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.