Перегляд зібрання за групою - Автори 8280c257-9113-4745-9364-daecd0d38a46

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 20 із 87  далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2015Cучасні методологічні концепції дослідження продовольчої безпеки україниЗеленська, О. О.; Зеленський, С. М.; Алєшугіна, Н. О.
2016Efficiency estimate of the state support mechanism for Ukrainian agricultural sectorЗеленська, О. О.; Зеленський, С. М.; Алєшугіна, Н. О.
2021Some aspects of the influence of the Covid-19 pandemic on the development of tourism in the worldАлєшугіна, Н. О.; Зеленська, О. О.; Кальченко, О. М.; Зеленський, В. С.
2019Sustainable waste management in the tourism sectorГріхно, А. О.; Гагіна, Н. В.; Зеленська, О. О.
2021SWOT-аналіз та оцінка фінансування кадрового забезпечення туристичної сфери Чернігівської області за рахунок місцевих бюджетівЗеленська, О. О.; Алєшугіна, Н. О.; Зеленський, В. С.; Леоненко, А. В.
2021SWOT-аналіз туристичної інфраструктури Чернігівщини та фінансове забезпечення її розвитку за рахунок місцевих бюджетівЗеленська, О. О.; Алєшугіна, Н. О.; Зеленський, В. С.
2012Агроглобалізація та її можливі наслідки для УкраїниЗеленська, О. О.
2023Антикризовий менеджмент в закладах ресторанного господарства в умовах російсько-української війниАлєшугіна, Н. О.; Зеленська, О. О.
2013Використання загальнонаукової методології в оцінюванні розвитку агропродовольчих систем і рівня продовольчої безпекиЗеленська, О. О.
2020Випускна кваліфікаційна робота : методичні вказівки щодо виконання та оформлення випускних кваліфікаційних робіт для здобувачів вищої освіти галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 242 “Туризм” освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр», «магістр» денної форми навчанняЗеленська, О. О.; Алєшугіна, Н. О.; Роговий, А. В.
2019Виробнича практика: методичні вказівки : з виробничої практики для здобувачів вищої освіти галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 242 “Туризм” освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної форми навчанняЗеленська, О. О.; Алєшугіна, Н. О.; Роговий, А. В.
2007Виробничий потенціал сільськогосподарського виробництва Чернігівщини: сучасний стан і проблеми відтворенняЗеленська, О. О.
2020Вплив винаходів робототехніки та інформаційних технологій на діяльність персоналу туристичної індустріїАндруневич; Зеленська, О. О.
2010В’їзний туризмКоваль, П. Ф.; Алєшугіна, Н. О.; Андрєєва, Г. П.; Зеленська, О. О.; Григор’єва, Т. В.; Пархоменко, О. Г.; Дудко, В. Б.; Михайловський, М. О.; Бондар, С. І.
2019Гастрономічна пропозиція Чернігівщини та напрями її розширення в контексті розвитку в’їзного туризмуАлєшугіна, Н. О.; Зеленська, О. О.
2024Географія туризму : зошит для практичних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 242 "Туризм і рекреація". І частинаАлєшугіна, Н. О.; Зеленська, О. О.
2024Географія туризму : зошит для практичних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 242 "Туризм і рекреація". ІІ частинаАлєшугіна, Н. О.; Зеленська, О. О.
2024Географія туризму : методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 242 "Туризм і рекреація"Алєшугіна, Н. О.; Зеленська, О. О.
2024Географія туризму : методичні вказівки до практичних занять та самостій-ної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 242 "Туризм і рекреація". ІІ частинаАлєшугіна, Н. О.; Зеленська, О. О.
2024Географія туризму : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 242 "Туризм і рекреація". І частинаАлєшугіна, Н. О.; Зеленська, О. О.