Перегляд зібрання за групою - Автори 98205c5c-d50f-4158-9fa1-41a29e2a9a14

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 20 із 34  далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Аналіз ефективності застосування ферментних препаратів та вимоги щодо їх безпечності в крафтовому виробництві пиваЗамай, Ж. В.; Гуменюк, О. Л.; Хребтань, О. Б.; Пономаренко, С. І.; Іваненко, К. М.
2021Використання інноваційної сировини (кіноа, чорний кмин, кунжут) та її вплив на властивості пшенич-ного хлібаЗамай, Ж. В.; Гуменюк, О. Л.; Волкова, Р. М.; Хребтань, О. Б.; Цибуля, С. Д.; Пасов, Г. В.
2013Вплив обробки на електризованість пальтових вовняних тканинХребтань, О. Б.
2013Вплив протимолевої обробки на екологічні властивості та стійкість пофарбування пальтових вовняних тканинНіколайчук, Л. Г.; Хребтань, О. Б.
2011Дослідження властивостей пальтових вовняних тканин із спеціальною обробкою після проведення волого-теплового обробленняДудла, І. О.; Хребтань, О. Б.
2008Дослідження вологообмінних та теплозахисних властивостей вовняних пальтових тканин із полімерними обробкамиДудла, І. О.; Хребтань, О. Б.; Злотенко, Б. М.; Романюк, О. О.; Матвієнко, О. А.
2018Дослідження впливу спеціальної обробки evo protect fsu на пілігуємість пальтових вовняних тканинХребтань, О. Б.
2012Дослідження впливу спеціальної обробки на стійкість пофарбування пальтових вовняних тканин до дії штучного опромінюванняХребтань, О. Б.
2013Дослідження драпірування пальтових вовняних тканин з різними обробкамиНіколайчук, Л. Г.; Хребтань, О. Б.
2010Дослідження якості мороженого рибного філе, що реалізується в роздрібній торгівлі м. ЧерніговаДенисенко, T. M.; Хребтань, О. Б.
2013Експертиза товарів : методичні вказівки до виконання курсової роботи для студентів галузі знань 0305 «Економіка і підприємництво» напряму підготовки 030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво» спеціальностей 7.03051001 та 8.03051001 «Товарознавство та комерційна діяльність» всіх форм навчанняДудла, І. О.; Хребтань, О. Б.; Кучинська, А. М.; Левченко, А. М.
2014Експертиза якості вихідної сировини для виробництва пальтових вовняних тканинХребтань, О. Б.
2022Застосування ресторанних технологій під час війниХребтань, О. Б.; Волкова, Р. М.
2017Застосування спеціальних обробок для покращення властивостей пальтових вовняних тканинХребтань, О. Б.
2022Наскрізна програма практики : методичні вказівкиля здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології галузі знань 18 Виробництво та технології освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» всіх форм навчання /Хребтань, О. Б.; Гуменюк, О. Л.; Замай, Ж. В.; Волкова, Р. М.
2019Обладнання підприємств торгівлі : методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Організація торгівлі» для студентів спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" всіх форм навчанняДудла, І. О.; Хребтань, О. Б.
2022Ознайомча практика : методичні вказівки для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" освітньо-професійної програми "Харчові технології та інженерія" всіх форм навчанняХребтань, О. Б.; Гуменюк, О. Л.; Іваненко, К. М.; Волкова, Р. М.
2022Організація НАССР на підприємствах харчової промисловості : методичні вказівки до практичних занять і самостійної роботи для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" ОПП "Харчові технології та інженерія" всіх форм навчанняХребтань, О. Б.
2016Основи товарознавчої експертизи. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво» всіх форм навчанняДудла, І. О.; Хребтань, О. Б.; Ганєєва, Т. В.
2023Особливості застосування печей для крафтових пекареньХребтань, О. Б.; Волкова, Р. М.