Перегляд зібрання за групою - Автори b2fc54de-6b7f-47a5-be9e-a1bdef0edc98

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 6 із 6
Дата випускуНазваАвтор(и)
2016Вплив цикорію, кави, лимонного соку на ферментативну активність дріжджів та якість пшеничного хлібаCавченко, О. М.; Сиза, О. І.; Зінченко, Ю. С.; Деркач, Т. Л.; Михайлова, М. І.
2018Екстракт із коріння кульбаби лікарської як перспективна сировина у виробництві харчових концентратівСиза, О. І.; Кичка, А. Л.; Гусол, Т. О.; Cавченко, О. М.
2017Порошок з вичавків ягід калини в технології виробництва пшеничного хлібаСиза, О. І.; Cавченко, О. М.; Журок, І. М.; Дорожинська, М. В.
2019Технологія виготовлення житньо-пшеничного хліба на заквасках з використанням базилікуCавченко, О. М.; Калініченко, Ю. Д.
2018Технологія виготовлення житньо-пшеничного хліба на заквасках із використанням перцю болгарського сухогоCавченко, О. М.; Лемеш, М. В.; Гунько, Д. В.; Сиза, О. І.; Челябієва, В. М.
2016Фітодобавки на основі зелених паростків пшениці у хлібопекарському виробництвіCавченко, О. М.; Сиза, О. І.; Коваленко, М. С.; Купчик, О. Ю.