DSpace JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Перегляд зібрання за групою - Автори b2fc54de-6b7f-47a5-be9e-a1bdef0edc98
Результати 1 до 6 із 6
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2016 | Вплив цикорію, кави, лимонного соку на ферментативну активність дріжджів та якість пшеничного хліба | Cавченко, О. М.; Сиза, О. І.; Зінченко, Ю. С.; Деркач, Т. Л.; Михайлова, М. І. |
2018 | Екстракт із коріння кульбаби лікарської як перспективна сировина у виробництві харчових концентратів | Сиза, О. І.; Кичка, А. Л.; Гусол, Т. О.; Cавченко, О. М. |
2017 | Порошок з вичавків ягід калини в технології виробництва пшеничного хліба | Сиза, О. І.; Cавченко, О. М.; Журок, І. М.; Дорожинська, М. В. |
2019 | Технологія виготовлення житньо-пшеничного хліба на заквасках з використанням базиліку | Cавченко, О. М.; Калініченко, Ю. Д. |
2018 | Технологія виготовлення житньо-пшеничного хліба на заквасках із використанням перцю болгарського сухого | Cавченко, О. М.; Лемеш, М. В.; Гунько, Д. В.; Сиза, О. І.; Челябієва, В. М. |
2016 | Фітодобавки на основі зелених паростків пшениці у хлібопекарському виробництві | Cавченко, О. М.; Сиза, О. І.; Коваленко, М. С.; Купчик, О. Ю. |