Перегляд зібрання за групою - Автори ccd14e4e-6485-4f7e-9be5-036eb0684a9a

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 22 до 33 із 33 < назад 
Дата випускуНазваАвтор(и)
2017Порошок з вичавків ягід калини в технології виробництва пшеничного хлібаСиза, О. І.; Cавченко, О. М.; Журок, І. М.; Дорожинська, М. В.
2011Протикорозійний захист обладнання харчових виробництв у кислотних робочих середовищахСиза, О. І.; Савченко, О. М.; Квашук, Ю.В.
2019Розробка і дослідження дії стимулятора роста рослин на основі мурашиної кислоти та гумату каліюЩерба, Л. В.; Сорокіна, Д. С.; Сиза, О. І.; Савченко, О. М.
2015Рослинні екстракти у протикорозійному захисті систем водопостачанняКвашук, Ю.В.; Сиза, О. І.; Савченко, О. М.
2017Склад кексу "Яблучний" : патент 117433 UАЧелябієва, В. М.; Сиза, О. І.; Савченко, О. М.; Семенюк, О. Ю.
2018Технології полісахаридів та їх застосування в харчовій промисловості : конспект лекцій для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"Челябієва, В. М.; Сиза, О. І.; Савченко, О. М.
2016Фітодобавки на основі зелених паростків пшениці у хлібопекарському виробництвіCавченко, О. М.; Сиза, О. І.; Коваленко, М. С.; Купчик, О. Ю.
2016Харчові технології : програма ознайомчої практики на харчових підприємствах для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»Городиська, О. В.; Ксенюк, М. П.; Сиза, О. І.
2018Хлібопекарське виробництво : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технології харчових виробництв» для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"Ксенюк, М. П.; Сиза, О. І.
2016Хімія. Лабораторний практикум для студентів спеціальностей 152 – Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка; 171 – Електроніка; 172 – Телекомунікації та радіотехнікаЧелябієва, В. М.; Сиза, О. І.; Савченко, О. М.
2005Хімія: лабораторний практикум для студентів напряму підготовки 0902 "Інженерна механіка", 0923 "Зварювання" всіх форм навчанняКрасовський, О.М.; Сиза, О.І.; Савченко, О. М.; Челябієва, В. М.
2019Щодо доцільності використання олії з плодів шипшини для покращення якості житньо-пшеничного хлібаШарапа, Л. В.; Лапицька, Н. В.; Сиза, О. І.; Олійник, С. Г.