Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Електронний репозиторій Чернігівського Національного Технологічного Університету
Перегляд зібрання за групою - Автори ccd14e4e-6485-4f7e-9be5-036eb0684a9a
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
по заголовку
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати 22 до 33 із 33
< назад
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2017
Порошок з вичавків ягід калини в технології виробництва пшеничного хліба
Сиза, О. І.
;
Cавченко, О. М.
;
Журок, І. М.
;
Дорожинська, М. В.
2011
Протикорозійний захист обладнання харчових виробництв у кислотних робочих середовищах
Сиза, О. І.
;
Савченко, О. М.
;
Квашук, Ю.В.
2019
Розробка і дослідження дії стимулятора роста рослин на основі мурашиної кислоти та гумату калію
Щерба, Л. В.
;
Сорокіна, Д. С.
;
Сиза, О. І.
;
Савченко, О. М.
2015
Рослинні екстракти у протикорозійному захисті систем водопостачання
Квашук, Ю.В.
;
Сиза, О. І.
;
Савченко, О. М.
2017
Склад кексу "Яблучний" : патент 117433 UА
Челябієва, В. М.
;
Сиза, О. І.
;
Савченко, О. М.
;
Семенюк, О. Ю.
2018
Технології полісахаридів та їх застосування в харчовій промисловості : конспект лекцій для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"
Челябієва, В. М.
;
Сиза, О. І.
;
Савченко, О. М.
2016
Фітодобавки на основі зелених паростків пшениці у хлібопекарському виробництві
Cавченко, О. М.
;
Сиза, О. І.
;
Коваленко, М. С.
;
Купчик, О. Ю.
2016
Харчові технології : програма ознайомчої практики на харчових підприємствах для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»
Городиська, О. В.
;
Ксенюк, М. П.
;
Сиза, О. І.
2018
Хлібопекарське виробництво : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технології харчових виробництв» для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"
Ксенюк, М. П.
;
Сиза, О. І.
2016
Хімія. Лабораторний практикум для студентів спеціальностей 152 – Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка; 171 – Електроніка; 172 – Телекомунікації та радіотехніка
Челябієва, В. М.
;
Сиза, О. І.
;
Савченко, О. М.
2005
Хімія: лабораторний практикум для студентів напряму підготовки 0902 "Інженерна механіка", 0923 "Зварювання" всіх форм навчання
Красовський, О.М.
;
Сиза, О.І.
;
Савченко, О. М.
;
Челябієва, В. М.
2019
Щодо доцільності використання олії з плодів шипшини для покращення якості житньо-пшеничного хліба
Шарапа, Л. В.
;
Лапицька, Н. В.
;
Сиза, О. І.
;
Олійник, С. Г.