Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/11339
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБуяльська, Н.П.
dc.contributor.authorЧелябієва, В. М.
dc.contributor.authorДенисова, Н.П.
dc.date.accessioned2016-09-22T12:02:02Z
dc.date.available2016-09-22T12:02:02Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/11339
dc.descriptionБезпека продовольчої сировини та продуктів харчування. Методичні вказівки до лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701«Харчові технології та інженерія» / Укл.: Буяльська Н.П., Челябієва В.М., Денисова Н.М. – Чернігів: ЧНТУ, 2015.– 124 с.en_US
dc.description.abstractМетодичне видання включає цикл лабораторних робіт, виконання яких є обов’язковою умовою цілісного розуміння курсу «Безпека продовольчої сировини та продуктів харчування» та встановлення логічних зв’язків між теоретичним та практичним циклами.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів: ЧНТУen_US
dc.subjectбезпека продовольчої сировиниen_US
dc.subjectбезпека продуктів харчуванняen_US
dc.titleБезпека продовольчої сировини та продуктів харчування. Методичні вказівки до лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»en_US
dc.typeLearning Objecten_US
Розташовується у зібраннях:Буяльська Н. П.: навчально-методичні видання
Челябієва В. М.: навчально-методичні видання
Денисова Н. М.: навчально-методичні видання
Природничі науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Безпека прод. сировини.pdf2,14 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.