Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/11344
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧелябієва, В. М.
dc.contributor.authorСавченко, О. М.
dc.date.accessioned2016-09-22T12:33:34Z
dc.date.available2016-09-22T12:33:34Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/11344
dc.descriptionТехнічна мікробіологія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» / уклад.: В. М. Челябієва, О. М. Савченко. – Чернігів : ЧНТУ, 2014. – 106 с.en_US
dc.description.abstractДля правильного ведення мікробіологічного контролю необхідно оволодіти специфічною методикою досліджень. Це досягається поєднанням теоретичного курсу та лабораторного практикуму, який дозволяє краще засвоїти теоретичний матеріал викладений на лекціях, ознайомитися з фактичним матеріалом на практиці, оволодіти технікою виконання мікробіологічних досліджень.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів: ЧНТУen_US
dc.titleТехнічна мікробіологія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»en_US
dc.typeLearning Objecten_US
Розташовується у зібраннях:Челябієва В. М.: навчально-методичні видання
Савченко О. М.: навчально-методичні видання
Природничі науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Технична мікробіологія.pdf2,48 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.