Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/11390
Назва: Технічна мікробіологія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робот для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
Автори: Савченко, О. М.
Челябієва, В. М.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Чернігів: ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Дисципліна “Технічна мікробіологія” входить до переліку дисциплін природничо-наукової (фундаментальної підготовки) фахівця освітньо-кваліфікаційного рівня “бакалавр” галузі знань 0517 «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції» напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія». Виконання лабораторних робот цього лабораторного практикуму підготовить майбутнього фахівця до умов виробництва, дозволить оволодіти мікробіологічною технікою, самостійно приймати технічні рішення, забезпечувати оптимізацію технологічних процесів та високу якість продукції.
Опис: Технічна мікробіологія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робот для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» / Укл.: О.М. Савченко, В.М. Челябієва. – Чернігів: ЧНТУ, 2013 – 106 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/11390
Розташовується у зібраннях:Савченко О. М.: навчально-методичні видання
Природничі науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Технічна мікробіологія.pdf2,95 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.