Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/11960
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГородиська, О. В.
dc.contributor.authorКсенюк, М. П.
dc.contributor.authorСиза, О. І.
dc.date.accessioned2016-12-16T09:33:06Z
dc.date.available2016-12-16T09:33:06Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/11960
dc.descriptionХарчові технології : програма ознайомчої практики на харчових підприємствах для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» / уклад.: О. В. Городиська, М. П. Ксенюк, О. І. Сиза. – Чернігів : ЧНТУ, 2016. - 13 с.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів: ЧНТУen_US
dc.subjectхарчові технологіїen_US
dc.titleХарчові технології : програма ознайомчої практики на харчових підприємствах для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»en_US
dc.typeLearning Objecten_US
Розташовується у зібраннях:Ксенюк М. П.: навчально-методичні видання
Сиза О. І.: навчально-методичні видання
Технічні науки



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.