Сиза О. І.: навчально-методичні видання : [18] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 18 з 18
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018Хлібопекарське виробництво : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технології харчових виробництв» для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"Ксенюк, М. П.; Сиза, О. І.
2018Кондитерське виробництво : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технології харчових виробництв» для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"Ксенюк, М. П.; Сиза, О. І.
2018Технології полісахаридів та їх застосування в харчовій промисловості : конспект лекцій для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"Челябієва, В. М.; Сиза, О. І.; Савченко, О. М.
2017Основи кулінарної майстерності : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"Ксенюк, М. П.; Сиза, О. І.
2017Основи виробництва продуктів оздоровчого призначення : метод. вказ. до виконання лаб. робіт для студентів галузі знань – 18 "Виробництво та технології", спеціальність – 181 "Харчові технології"Челябієва, В. М.; Сиза, О. І.; Савченко, О. М.
2017Експертиза харчових продуктів : метод. вказівки. до виконання лаб. робіт для студентів галузі знань – 18 "Виробництво та технології", спеціальність - 181 "Харчові технології"Челябієва, В. М.; Сиза, О. І.; Савченко, О. М.
2014Основи кулінарної майстерності : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 – Харчові технології та інженеріяКсенюк, М. П.; Сиза, О. І.
2016Хімія. Лабораторний практикум для студентів спеціальностей 152 – Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка; 171 – Електроніка; 172 – Телекомунікації та радіотехнікаЧелябієва, В. М.; Сиза, О. І.; Савченко, О. М.
2016Біохімія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робот для студентів спеціальності 227 – Фізична реабілітаціяСавченко, О. М.; Челябієва, В. М.; Сиза, О. І.
2016Харчові технології : програма ознайомчої практики на харчових підприємствах для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»Городиська, О. В.; Ксенюк, М. П.; Сиза, О. І.
2016Охорона навколишнього середовища. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»Савченко, О. М.; Сиза, О. І.; Челябієва, В. М.
2016Біохімія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робот для студентів спеціальності 227 " Фізична реабілітація"Савченко, О. М.; Челябієва, В. М.; Сиза, О. І.
2014Біохімія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.010203 «Здоров’я людини»Савченко, О. М.; Сиза, О. І.; Челябієва, В. М.
2013Біохімія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія"Савченко, О. М.; Сиза, О.І.
2012Загальна та неорганічна хімія. Лабораторний практикум для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія"Сиза, О.І.; Савченко, О. М.
2015Аналітична хімія : навч. посібникЧелябієва, В. М.; Сиза, О.І.; Гуменюк, О.Л.
2005Хімія: лабораторний практикум для студентів напряму підготовки 0902 "Інженерна механіка", 0923 "Зварювання" всіх форм навчанняКрасовський, О.М.; Сиза, О.І.; Савченко, О. М.; Челябієва, В. М.
2002Задачі і вправи з хімії для студентів спеціальності 6.090800 "Електричні системи та мережі”Красовський, О.М.; Сиза, О.І.; Челябієва, В. М.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 18 з 18