Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/12191
Назва: | Основи кулінарної майстерності : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 – Харчові технології та інженерія |
Автори: | Ксенюк, М. П. Сиза, О. І. |
Ключові слова: | кулінарна майстерність |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Чернігів: ЧНТУ |
Опис: | Основи кулінарної майстерності : метод. вказ. до виконання лаб. робіт для студ. напряму підг. 6.051701 – Харчові технології та інженерія / уклад.: М. П. Ксенюк, О. І. Сиза. – Чернігів : ЧНТУ, 2014. – 28 c. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/12191 |
Розташовується у зібраннях: | Ксенюк М. П.: навчально-методичні видання Сиза О. І.: навчально-методичні видання Технічні науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Основи кулінарної майстерності.Метод.вказівки.pdf | 685,34 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.