Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/12191
Назва: Основи кулінарної майстерності : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 – Харчові технології та інженерія
Автори: Ксенюк, М. П.
Сиза, О. І.
Ключові слова: кулінарна майстерність
Дата публікації: 2014
Видавництво: Чернігів: ЧНТУ
Опис: Основи кулінарної майстерності : метод. вказ. до виконання лаб. робіт для студ. напряму підг. 6.051701 – Харчові технології та інженерія / уклад.: М. П. Ксенюк, О. І. Сиза. – Чернігів : ЧНТУ, 2014. – 28 c.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/12191
Розташовується у зібраннях:Ксенюк М. П.: навчально-методичні видання
Сиза О. І.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Основи кулінарної майстерності.Метод.вказівки.pdf685,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.