Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/12519
Назва: Кондитерське виробництво : методичні вказівки до виконання дипломного проекту для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" освітнього рівня «бакалавр».
Автори: Ксенюк, М. П.
Ключові слова: кондитерське виробництво
Дата публікації: 2017
Видавництво: Чернігів: ЧНТУ
Опис: Кондитерське виробництво : метод. вказівки до виконання дипломного проекту для студ. спец. 181 "Харчові технології" освітнього рівня «бакалавр» / уклад.: М.П. Ксенюк. – Чернігів : ЧНТУ, 2016. - 27с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/12519
Розташовується у зібраннях:Ксенюк М. П.: навчально-методичні видання
Технічні науки



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.