Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/12519
Назва: | Кондитерське виробництво : методичні вказівки до виконання дипломного проекту для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" освітнього рівня «бакалавр». |
Автори: | Ксенюк, М. П. |
Ключові слова: | кондитерське виробництво |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Чернігів: ЧНТУ |
Опис: | Кондитерське виробництво : метод. вказівки до виконання дипломного проекту для студ. спец. 181 "Харчові технології" освітнього рівня «бакалавр» / уклад.: М.П. Ксенюк. – Чернігів : ЧНТУ, 2016. - 27с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/12519 |
Розташовується у зібраннях: | Ксенюк М. П.: навчально-методичні видання Технічні науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кондитерське виробництво; метод. вказ. до вик. дипломного проекту.pdf | 713,37 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.