Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/11392
Назва: Біохімія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія"
Автори: Савченко, О. М.
Сиза, О.І.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Чернігів: ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Даний практикум містить 17 лабораторних робіт із біохімії, які укладено за програмними питаннями курсу "Біохімія" для студентів напряму підготовки 6.051701 – Харчові технології та інженерія. В методичних вказівках наведені лабораторні роботи з усіх основних розділів курсу: білки, нуклеїнові кислоти, ферменти, ліпіди, вуглеводи, вітаміни, гормони. При цьому особливу увагу приділено вивченню біологічно активних речовин, що знаходять застосування в харчових технологіях.
Опис: Біохімія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" / уклад.: О. М. Савченко, О. І. Сиза. – Чернігів : ЧНТУ, 2013. – 112 c.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/11392
Розташовується у зібраннях:Сиза О. І.: навчально-методичні видання
Савченко О. М.: навчально-методичні видання
Природничі науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Біохімія. 6.051701.pdf1,67 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.