Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 14 з 14
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Стандартизація, метрологія та сертифікація : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» галузі знань 18 «Виробництво та технології» ОПП «Харчові технології та інженерія» всіх форм навчання | Хребтань, О. Б. |
2022 | Організація НАССР на підприємствах харчової промисловості : методичні вказівки до практичних занять і самостійної роботи для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" ОПП "Харчові технології та інженерія" всіх форм навчання | Хребтань, О. Б. |
2022 | Переддипломна практика : методичні вказівки для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" освітньо-професійної програми "Харчові технології та інженерія" всіх форм навчання | Хребтань, О. Б.; Гуменюк, О. Л.; Іваненко, К. М.; Волкова, Р. М. |
2022 | Технологічна практика : методичні вказівки для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" ОПП "Харчові технології та інженерія" | Хребтань, О. Б.; Волкова, Р. М.; Іваненко, К. М. |
2022 | Ознайомча практика : методичні вказівки для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" освітньо-професійної програми "Харчові технології та інженерія" всіх форм навчання | Хребтань, О. Б.; Гуменюк, О. Л.; Іваненко, К. М.; Волкова, Р. М. |
2022 | Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів : методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою "Харчові технології та інженерія" (освітній ступінь бакалавр) | Волкова, Р. М.; Гуменюк, О. Л.; Хребтань, О. Б.; Іваненко, К. М. |
2022 | Наскрізна програма практики : методичні вказівкиля здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології галузі знань 18 Виробництво та технології освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» всіх форм навчання / | Хребтань, О. Б.; Гуменюк, О. Л.; Замай, Ж. В.; Волкова, Р. М. |
2021 | Харчові технології : методичні вказівки до виконання програми переддипломної практики для здобувачів другого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" освітньо-професійної програми "Харчові технології" всіх форм навчання | Хребтань, О. Б.; Цибуля, С. Д.; Замай, Ж. В.; Іваненко, К. М. |
2021 | Харчові технології : методичні вказівки до виконання кваліфікаційних робіт для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 "Харчові технології" | Цибуля, С. Д.; Хребтань, О. Б.; Замай, Ж. В.; Гуменюк, О. Л.; Костенко, І. А. |
2021 | Технічна мікробіологія : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» денної і заочної форм навчання | Сероштан, І. О.; Хребтань, О. Б. |
2019 | Обладнання підприємств торгівлі : методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Організація торгівлі» для студентів спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" всіх форм навчання | Дудла, І. О.; Хребтань, О. Б. |
2013 | Експертиза товарів : методичні вказівки до виконання курсової роботи для студентів галузі знань 0305 «Економіка і підприємництво» напряму підготовки 030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво» спеціальностей 7.03051001 та 8.03051001 «Товарознавство та комерційна діяльність» всіх форм навчання | Дудла, І. О.; Хребтань, О. Б.; Кучинська, А. М.; Левченко, А. М. |
2013 | Товарознавство і торговельне підприємництво. Методичні вказівки з наскрізної програми практики для студентів напряму підготовки 6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво» освітньо-кваліфікаційних рівнів «бакалавр», «спеціаліст», «магістр» | Дудла, І. О.; Хребтань, О. Б.; Гаценко, С. В. |
2016 | Основи товарознавчої експертизи. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво» всіх форм навчання | Дудла, І. О.; Хребтань, О. Б.; Ганєєва, Т. В. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 14 з 14