Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/16106
Назва: Методичні вказівки до виконання курсової роботи для студентів галузі знань 0517 «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції» за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання
Автори: Ксенюк, М. П.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): З метою покращання якості підготовки фахівців треба навчити майбутніх спеціалістів уміння використовувати теоретичні знання для вирішення практичних виробничих завдань. Цьому завданню має відповідати зміст курсової роботи з загальних технологій харчової промисловості.
Опис: Методичні вказівки до виконання курсової роботи для студентів галузі знань 0517 «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції» за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання / Уклад.: М.П. Ксенюк, – Чернігів: ЧНТУ, 2016. - 25 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/16106
Розташовується у зібраннях:Технічні науки
Ксенюк М. П.: навчально-методичні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
метод.вк. по курс. роботі.pdf352 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.