Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/18139
Назва: Монтаж каркасної промислової будівлі: Методичні рекомендації до виконання курсового проекту з дисципліни «Технологія будівельного виробництва» (для студентів спеціальності 192 – Будівництво та цивільна інженерія)
Автори: Котельчук, Л. С.
Завацький, С. В.
Дата публікації: 2017
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації розроблено відповідно до вимог освітньо-професійної програми підготовки фахівців інженерно-будівельної галузі. Наводяться систематизовані інструктивно-методичні матеріали для виконання курсового проекту з дисципліни «Технологія будівельного виробництва». Для студентів вищих технічних закладів освіти, що навчаються за спеціальністю 192 – Будівництво та цивільна інженерія.
Опис: Монтаж каркасної промислової будівлі: Методичні рекомендації до виконання курсового проекту з дисципліни «Технологія будівельного виробництва» (для студентів спеціальності 192 – Будівництво та цивільна інженерія) / уклад.: Л. С.Котельчук, С. В.Завацький. – Чернігів. : ЧНТУ, 2017. – 40 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/18139
Розташовується у зібраннях:Завацький С. В.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичка КП ТБВ-11 2017.pdf1,08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.