Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Електронний репозиторій Чернігівського Національного Технологічного Університету
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
МАТЕРІАЛИ КОНФЕРЕНЦІЙ
Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі
Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі
Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі
Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі 2023
Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі
Тези доповідей Всеукраїнської науково- практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених, 10 -11 квітня 2019 р.
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 11.
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2019
Дослідження якості меду бджолиного
Зозуля, Р. В.
2019
Дослідження якості кремів для обличчя
Ювко, Ю. О.
2019
Визначення якості та безпечності художніх акварельних фарб
Оляченко, Т. Ю.
2019
Оцінка якості гречаної крупи
Сухомлин, А. С.
2019
Товарознавча оцінка якості вина виноградного
Бабич, О. О.
2019
Оцінка якості курячих яєць
Бець-Пилипченко, Я. А.
2019
Проблеми якості та безпечності твердих сичугових сирів
Денисенко, Т. М.
2019
Оцінка якості масла вершкового
Голуб, Д. Р.
;
Денисенко, Т. М.
2019
Порівняльна характеристика якості молока ТМ «Своя лінія» та ТМ «Добряна»
Кабенок, О. В.
;
Денисенко, Т. М.
2019
Товарознавча характеристика та оцінка якості пшеничного борошна
Костирко, Н. В.
Перегляд
Автор
3
Денисенко, Т. М.
1
Бабич, О. О.
1
Бець-Пилипченко, Я. А.
1
Ганєєва Т.В.
1
Голуб, Д. Р.
1
Зозуля, Р. В.
1
Кабенок, О. В.
1
Костирко, Н. В.
1
Кубліцька, О. В.
1
Оляченко, Т. Ю.
.
далі >
Тема
1
бджолиний мед
1
безпека
1
вершкове масло
1
вино
1
виноград
1
гречана крупа
1
ДСТУ
1
крем для обличчя
1
молоко
1
порошкоподібні миючі засоби
.
далі >