Пошук


Поточні фільтри:


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 10.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Додаткові запобіжні заходи пакування харчових продуктів під час пандемії COVID-19Зозуля, Р. В.; Денисенко, Т. М.
2020Дослідження фізико-хімічних показників якості рослинних олійКабенок, О. В.; Денисенко, Т. М.
2020Фальсифікація та ідентифікація натуральних виноградних винМасановець, О. А.; Денисенко, Т. М.
2020Дослідження показників якості йогуртів, що реалізуються у вітчизняних торговельних мережахПоловий, Д. В.; Денисенко, Т. М.
2020Біологічна роль паренхімної або основної тканини рослинКостирко, Н. В.; Денисенко, Т. М.
2020Дослідження показників якості рибних консервівКоток, В. Ю.; Денисенко, Т. М.
2020Оцінка якості хліба пшенично-житньогоПівторак, С. Р.; Денисенко, Т. М.
2020Наукові принципи зберігання продуктівГолуб, Д. Р.; Денисенко, Т. М.
2020Торгівля Чернігівщини в сучасних умовахДенисенко, Т. М.; Денисенко, Л. В.
2020Способи фальсифікації чаю і методи її виявленняЄвган, Ю. М.; Денисенко, Т. М.