Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 57.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Пакувальні матеріали і тара : методичні вказівки до виконання циклу лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти напряму підготовки 07 «Управління та адміністрування», спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньої програми “Підприємництво, торгівля та біржова діяльність” всіх форм навчанняДенисенко, Т. М.
2019Аналіз впливу упакування на збереження споживних властивостей хліба в процесі зберіганняМасановець, О. А.; Денисенко, Т. М.
2020Додаткові запобіжні заходи пакування харчових продуктів під час пандемії COVID-19Зозуля, Р. В.; Денисенко, Т. М.
2020Дослідження фізико-хімічних показників якості рослинних олійКабенок, О. В.; Денисенко, Т. М.
2020Фальсифікація та ідентифікація натуральних виноградних винМасановець, О. А.; Денисенко, Т. М.
2020Дослідження показників якості йогуртів, що реалізуються у вітчизняних торговельних мережахПоловий, Д. В.; Денисенко, Т. М.
2020Біологічна роль паренхімної або основної тканини рослинКостирко, Н. В.; Денисенко, Т. М.
2020Дослідження показників якості рибних консервівКоток, В. Ю.; Денисенко, Т. М.
2020Оцінка якості хліба пшенично-житньогоПівторак, С. Р.; Денисенко, Т. М.
2020Наукові принципи зберігання продуктівГолуб, Д. Р.; Денисенко, Т. М.