Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/19223
Назва: Комплексна переробка сировини у виробництві хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"
Автори: Замай, Ж. В.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Чернігів : НУЧП
Короткий огляд (реферат): Мета контрольної роботи – зміцнити, поглибити та узагальнити знання, набуті під час лекційних, лабораторних занять та самостійної роботи з літературою. Кожний варіант контрольної роботи містить два питання, зміст яких охоплює основні розділи дисципліни, причому одне питання стосується технологічних розрахунків, а друге- теоретичне.
Опис: Комплексна переробка сировини у виробництві хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів : метод. вказівки до виконання контр. роботи для студентів спец. 181 "Харчові технології" / уклад. Ж. В. Замай. - Чернігів : НУЧП, 2020. – 10 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/19223
Розташовується у зібраннях:Замай Ж. В.: навчально-методичні видання
Технічні науки



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.