Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Електронний репозиторій Чернігівського Національного Технологічного Університету
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
ПРАЦІ НАУКОВЦІВ НУ «Чернігівська політехніка»
Челябієва Вікторія Миколаївна
Челябієва В. М.: доповіді, тези доповідей
Челябієва В. М.: монографії
Челябієва В. М.: навчально-методичні видання
Челябієва В. М.: наукові статті
Челябієва В. М.: патенти
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-7 зі 7.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Підвищення харчової цінності хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів
Буяльська, Н. П.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Денисова, Н. М.
;
Челябієва, В. М.
2021
Безпечність продовольчої сировини та продуктів харчування : методичні вказівки до лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології»
Буяльська, Н. П.
;
Челябієва, В. М.
2022
Технологія води та водопідготовки харчових виробництв : методичні вказівки довиконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології»
Буяльська, Н. П.
;
Челябієва, В. М.
;
Денисова, Н. М.
2022
Технологія води та водопідготовки харчових виробництв : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології»
Буяльська, Н. П.
;
Денисова, Н. М.
;
Челябієва, В. М.
2024
Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 101 – Екологія. Освітня програма «Екологія»
Цибуля, С. Д.
;
Костенко, І. А.
;
Челябієва, В. М.
;
Буяльська, Н. П.
2023
Технологія кексів з додаванням калини звичайної (Viburnum opulus L.) та гарбуза звичайного (Cucurbita pepo L.)
Ющенко Н.
;
Буяльська, Н. П.
;
Челябієва, В. М.
;
Березкина, Н.
2024
Мікрофлора борошна як стартер процесів бродіння у харчових технологіях
Челябієва, В. М.
;
Буяльська, Н. П.
;
Березкина, Н. А.
Перегляд
Автор
7
Челябієва, В. М.
3
Денисова, Н. М.
1
Березкина, Н.
1
Березкина, Н. А.
1
Гуменюк, О. Л.
1
Костенко, І. А.
1
Цибуля, С. Д.
1
Ющенко Н.
Тема
1
enriched cupcakes
1
fermented milk products
1
flour
1
flour confectionery products
1
guelder-rose puree
1
hops
1
lactic acid bacteria
1
organoleptic quality characteristics
1
plant additives
1
pumpkin seeds
.
далі >
за датою випуску
2
2024
1
2023
2
2022
1
2021
1
2020