Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 45.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Харчові технології та інженерія : методичні вказівки до виконання розрахункової роботи з дисципліни «Методи аналізу сировини та продукції харчових виробництв» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" освітня програма «Харчові технології та інженерія» (Частина 1)Челябієва, В. М.
2021Мікробіологія : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 101 "Екологія" освітня програма «Екологія»Челябієва, В. М.
2009Охорона праці : практикум з охорони праці для студентів напрямів підготовки 0502 "Менеджмент", 0501 "Економіка і підприємництво"Гуменюк, О. Л.; Челябієва, В. М.; Денисова, Н. М.
2012Неорганічна хімія : конспект лекцій для студентів напрямів підготовки: 6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво»; 6.070106 «Автомобільний транспорт»; 6.051801 «Деревооброблювальні технології»; 6.091302 «Метрологія та вимірювальна техніка»Буяльська, Н. П.; Челябієва, В. М.; Гуменюк, О. Л.
2015Безпека продовольчої сировини та продуктів харчування. Методичні вказівки до лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»Буяльська, Н.П.; Челябієва, В. М.; Денисова, Н.П.
2012Аналітична хімія : конспект лекцій для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»Челябієва, В. М.; Гуменюк, О. Л.; Буяльська, Н. П.
2020Методи аналізу сировини та продукції харчових виробництв : лабораторний практикум для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" освітня програма «Харчові технології та інженерія» Ч. 2.Челябієва, В. М.
2019Методи аналізу сировини та продукції харчових виробництв. (Частина І). Лабораторний практикум для студентів спеціальності 181– Харчові технологіїЧелябієва, В. М.
2017Основи виробництва продуктів оздоровчого призначення : метод. вказ. до виконання лаб. робіт для студентів галузі знань – 18 "Виробництво та технології", спеціальність – 181 "Харчові технології"Челябієва, В. М.; Сиза, О. І.; Савченко, О. М.
2013Охорона праці, охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях : методичні вказівки до виконання розділів у дипломних проектах для студентів галузі знань: 0505 – Машинобудування та металообробка; 0305 – Економіка та підприємництвоЧелябієва, В. М.; Гуменюк, О. Л.